Εκλεκτός καφές με σπόρους κάνναβης

Τώρα οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν τον καθημερινό τους καφέ με τις εκπληκτικές ευεργετικές ιδιότητες των σπόρων κάνναβης καθώς και της αξεπέραστης γεύσης και του αρώματος ενός αργά καβουρδισμένου ιταλικού καφέ.

Ο νέος Cannabissimo coffee®

Γνωστοί στο κοινό ως εφευρέτες των βραβευμένων και κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντων Fitness coffee®, σας προσφέρουμε τώρα την τελευταία μας δημιουργία:  Cannabissimo coffee®.
Μετά από μελέτες και έρευνες  8 μηνών σας παρουσιάζουμε ένα καινοτόμο και υγιεινό προϊόν για τους λάτρεις του καφέ, με τις αδιαμφισβήτητες θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων
κάνναβης (Cannabis Sativa).
Καμία άλλη πρωτεΐνη δεν περιέχει τόσα απαραίτητα αμινοξέα που βοηθούν να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού μας.
Ο καφές Cannabissimo coffee®, είναι 100% φυσικός και νόμιμος. Η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλης (THC) είναι αμελητέα  σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όπως φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις του κατασκευαστή.

coffee-cannabissimo

Ο Cannabissimo coffee® δημιουργήθηκε για νέους και για όσους αισθάνονται νέοι.
Είναι ένα επαναστατικό προϊόν, υγιεινό, με τις ευεργετικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων κάνναβης (Cannabis Sativa*).

Ορισμένα χαρακτηριστικά του Cannabissimo coffee

Περιγραφή του προϊόντος

Ο καφές Cannabissimo είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας η οποία επιτρέπει να διατηρηθούν όλες οι πολύτιμες ουσίες που περιέχονται στους σπόρους κάνναβης.Κατά την παραγωγή εξασφαλίζεται ότι οι σπόροι κάνναβης δεν καίγονται και δεν χάνουν καμία από τις θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητές τους.
Ο Cannabissimo coffee®  είναι ένας gourmet (εκλεκτός) καφές, ένα πλήρες γευστικό μείγμα σπόρων κάνναβης και κόκκων καφέ, από τις καλύτερες ποικιλίες (Arabica 90%, Robusta 10%) από τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ινδία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση ενός εξαιρετικού καφέ, εκμεταλλευμένος παράλληλα τις θρεπτικές ιδιότητες των σπόρων κάνναβης.Οι σπόροι κάνναβης είναι ιδανική πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και ωμέγα 6, και όλων των απαραίτητων αμινοξέων, ακόμη και εκείνων που δεν μπορεί να δημιουργήσει ο οργανισμός.
Οι σπόροι κάνναβης περιέχουν επίσης βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Έτσι είναι μια ιδανική πηγή θρεπτικών στοιχείων όχι μόνο για φυτοφάγους και ωμοφάγους, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για μια υγιεινή διατροφή.

Και τώρα ο Cannabissimo και με ανθό κάνναβης πλούσιος σε (CBD) Κανναβιδιόλες που είναι γνωστές για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Η Κανναβιδιόλη καταπολεμά τις φλεγμονές και τον πόνο, την κατάθλιψη και το άγχος, παρέχει στον οργανισμό χρήσιμα αντιοξειδωτικά και βοηθάει στην καλή διάθεση και ενέργεια του οργανισμού.

Συσκευασία

Συσκευασία

Ο Cannabissimo coffee® συσκευάζεται φρέσκος αμέσως μετά τη διαδικασία καβουρδίσματος και άλεσης του. Αυτό επιτρέπεται από τη χρήση της ειδικής βαλβίδας εξαέρωσης που παρέχεται από την εταιρεία Goglio®.
Κατά αυτόν τον τρόπο διατηρούνται αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του καφέ έως την ημερομηνία λήξης (24 μήνες).
Ο καφές συσκευάζεται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), σε φακέλους από τριπλό φύλλο αλουμινίου: 250 g , επίσης μετά από αίτημα σας μπορούν να συσκευαστούν σε ESE pods 44mm για μηχανές εσπρέσο, κάψουλες συμβατές για μηχανές Nespresso* και Lavazza* ακόμη και σε φακελάκια των 7g.

*Κατοχυρωμένα σήματα τρίτων και δεν συνδέονται με την εταιρεία GVM και τους συνεργάτες της.

Ο Cannabissimo coffee® δεν περιέχει:
Γλουτένη
Ζάχαρη
Γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς (GMO)
Συντηρητικά
Πρόσθετα και τεχνητές γεύσεις

Παρασκευή και χρήση του προϊόντος

Μπορεί να παρασκευαστεί με όλους τους τρόπους: Espresso, stovetop «Μόκα», φίλτρου, τούρκικος, γαλλικός, Espresso “Napoletana”, καθώς και ως cappuccino, latte, παγωμένος και με άλλους τρόπους με τη γεύση και την εμπειρία σας.

Οι σπόροι κάνναβης είναι δώρο της φύσης και θεωρούνται ως ένα από  τα πιο θρεπτικά τρόφιμα παγκοσμίως.
Ο Cannabissimo coffee® είναι ασφαλής και νόμιμος για την περιεκτικότητα του σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC), περιεχόμενο που είναι σύμφωνο με την ιταλική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (πιστοποιητικό καταλληλόλητας και περαιτέρω πιστοποιήσεις διατίθενται εφόσον ζητηθεί).
Ο Cannabissimo coffee® μπορεί να καταναλωθεί κάθε μέρα, είναι 100% νόμιμο, φυσικό και φυτικό προϊόν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: όπως οποιαδήποτε καφές ο Cannabissimo περιέχει καφεΐνη, ωστόσο ο Cannabissimo περιέχει 20% λιγότερη καφεΐνη από ότι ένας κανονικός καφές Arabica και 40% λιγότερο σε σύγκριση με ένα καφέ Robusta. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής.

Για την εταιρεία
GVM
Η εταιρεία Fitness coffee GVM το 2014 γιορτάζει τα 12 χρόνια παραγωγικής και δημιουργικής δραστηριότητας στον τομέα των ζεστών ροφημάτων όπως καφές, τσάι και κριθάρι, τόσο σε υγιεινά όσο και παραδοσιακά προϊόντα.
Τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της εταιρείας είναι γνωστά σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Από την πρώτη αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας το 2014 για το λανσάρισμα του Cannabissimo coffee® , συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεγάλο πάθος και με αμέριστο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.
Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους θα παρουσιαστούν και άλλα καινοτόμα ροφήματα, μείνετε συντονισμένοι.

Αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Τερψιχόρης 10-12, 14576 ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ.+30 6976897018

Στείλτε μήνυμα